Wie zijn wij ?

Vzw "Ik-kracht ontwikkelen":

School voor bewustzijnsontwikkeling en meditatie.

De medewerkers:

Mijn naam is Christine Medaer, ° in 1956 , gehuwd  met Marc Derudder Samen hebben we drie kinderen.

Ons leven op aarde kunnen we zien als een ontwikkelingweg. Elke mens bezit een  innerlijk  potentieel dat kan ontdekt en ontwikkeld worden..

Het gedachtegoed van Heinz Grill bevat waardevolle zielsgeestelijke gedachten, die men door studie en het zelf ontwikkelen van inzichten en ervaringen kan onderzoeken en integreren in het dagelijks leven, in de communicatie en veel andere levensgebieden . 

Vanuit de ervaring dat deze  eigen actieve  inzet leidt tot een geleidelijke versterking van  het bewustzijn ( of ziel) en het innerlijk scheppend potentieel (of ik-kracht) groeide het idee, anderen ook te laten kennis maken met deze mogelijkheden. En zo ontstond  in samenwerking met Yvette de "school voor bewustzijnsontwikkeling en meditatie".

Ik ben verantwoordelijk voor de workshops en het schrijven van artikels voor de blog. Een aanzet geven voor een nieuwe cultuur is eveneens een zeer belangrijk doel.

Opleiding: Gewerkt als verpleegkundige. Driejarige opleiding en regelmatig bijscholing in Italië bij H. Grill  Italië. Opleiding tot  yogaleraar bij Yogaschool Trikon. 

Ik ben Yvette Reunbrouck (°1950), gehuwd met Roger Lambregt. 

Mijn ervaringen met bewustzijnsontwikkeling zijn pas na mijn 30ste begonnen. Dit tot inzicht komen dat het leven meer te bieden had dan louter het fysieke opende voor mij een geheel nieuwe en boeiende wereld. 

In 1995 kwam ik via de yogalessen in contact met “De Nieuwe Yogawil”. Daarbij staat het ontwikkelen van een actief scheppend en vormgevend denken centraal of m.a.w. het ontwikkelen van Ik-kracht. Geboeid door de integrale, allesomvattende inzichten die de Nieuwe Yogawil aanreikt heb ik in Italië (2000 - 2003) een 3-jarige opleiding gevolgd bij H. Grill, stichter van “De nieuwe Yogawil”. Daarna regelmatig seminaries in Italië tot 2020. 

Het is mijn taak om de inschrijvingen, nieuwsbrief, website en administratie binnen de vzw te beheren

.Centraal staat voor mij: "Zelfopvoeding", waarbij we ons denken, voelen en willen leren dieper te ontwikkelen en zo naar Ik-kracht kunnen evolueren. Met daarbij als groter doel "een nieuwe cultuur" te leren creëren die ten goede komt aan onze medemensen en het ganse universum.